Thursday 2 February 2012

Concert shooting


Recently I've been shooting concerts and events a lot, which is nice because I like journalistic photography a lot, you know that. But another sweet thing about this is that I was mostly shooting my good friends and great band '7th Step' and even went to another city for shooting their concert.  A great part of what inspires me I get watching musicians' vlogs on YouTube. All these tour-life-things and meeting with other musicians and collaborations are very exciting and I often think why photographers can't do the same things. It's all about art and aims, that unites people, isn't it? That's what I want my vlog to be about, in the nearest future.

and me :)

3 comments:

  1. думаєш, фотографи не зустрічаються? )
    все це є і у фотографії, мало того, там є свої тісніші кола, в яких вони спілкуються.. топИ з топАМИ, простіші з простішими. тільки це все не в межах Луцька, а в межах СНД.
    п.с. світло на деяких фотографіях гарно знайшла, nice picS )

    ReplyDelete
  2. звичайно,шо зустрічаються, хтось десь і колись.але точно не тут.я слідкую за багатьма фотографами,
    і все-таки є тенденція, що кожен в своїй творчості вариться, мене не трогайте. обмеженість якась.
    а в луцьку то тим більше.замість того,щоб ділитися досвідом, конкуренцію якусь не зрозумілу створюють, ніби всі навколо хочуть забрати його хліб.

    ReplyDelete
    Replies
    1. в Луцьку в більшості фотографія бо треба гроші. в музикантів є аналогічна проблема, тільки ти не варишся в тому і конкретно не знаєш.
      а варяться навіть не десь хтось і колись, наприклад, в топів весільних є досить класні компанії, які збираються на майстер класах. по вікових категоріях теж трохи так діляться фотографи, типу молоді з молодими..

      Delete